Välkommen till förskolan Båten!

Välkommen till Lindö kommunala förskolor; Båten, Ekan, Focken, Isjakten, Jollen och Kompassen. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med vårt projekt och barns lärande samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Förskolans värdeord, MÖTEN, INBJUDANDE och OLIKHETER, leder oss i vårt arbete.

måndag 25 april 2016

Några av våra aktiviteter efter lunchen på Kojen!


Läsvilan: en pedagog läser två till tre böcker för några barn som inte sover. Vi räknar antal, pratar om färger och vad som finns på bilderna. Barnen bläddrar och tittar också själva i böckerna ibland sitter de  och pratar med varandra om bilderna. 

Barnen har målat planteringslådor som vi sen ska plantera en halv tomat i. Sedan ställer vi dem i fönstret för att gro. Vi ska ta hand om plantorna och försöka få dem att växa!! 

2 kommentarer:

  1. Vad spännande att se om det blir några tomater i planteringen!:D

    SvaraRadera
  2. Vill säga att jag uppskattar denna blogg otroligt mycket! Den ger oss föräldrar en möjlighet att vara delaktiga i våra barns vardag med er pedagoger <3 Jag läser alla inlägg och blir varm i hjärtat när jag läser om allt roligt och lärorikt ni hittar på tillsammans :) TACK!!!

    SvaraRadera